Jokainen Kokorin kori on tekijänsä näköinen uniikki yksilö – kahta samanlaista koria ei ole (koko, muoto, kuvio ja väritys on aina omanlaisensa). Kokorin mallisto ja valikoima siis kehittyy ja elää jatkuvasti. Alla näet kuvia erilaisista korimalleista.

Ota yhteyttä ja kerro, minkälainen kori tai korituote sinua kiinnostaisi (malli, koko, värit, nahkakahvat, käyttötarkoitus), niin löydetään sinulle omaan makuusi ja tarpeeseesi sopiva kaunis koriyksilö.

Korin hoito-ohjeet (katso videot sivun lopusta) Materiaali kestää eri lämpötiloja ja kosteutta, joten koria voi huoletta säilyttää esimerkiksi kylpyhuoneessa tai verannalla. Huolehdi kuitenkin, että kori pääsee hyvin kuivumaan mikäli se kastuu. Korin voi pestä kylmällä tai lämpimällä vedellä ja tarvittaessa harjata kevyesti saippualla mikäli se likaantuu. Jos kori menettää muotonsa esimerkiksi rutistuksessa tai ajan kuluessa, sen voi kastella esimerkiksi suihkussa ja muotoilla reiluilla otteilla takaisin haluttuun muotoonsa ja antaa kuivua noin päivän ajan. Korit on punottu tiheästi eivätkä lähde helposti purkautumaan. Jos ruoko katkeaa, sen voi sujauttaa takaisin sisään tai leikata. Kasvivärit eivät irtoa pesussa mutta saattavat hieman haalistua auringonvalossa. Kori on kokonaan luonnonmateriaaleista tehty ja sen valmistuksessa ei ole käytetty mitään kemikaaleja.